KEVIN BACON

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 397 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kevin Bacon. Meer weten? Ontdek meer

17 dec 2023 om 11:16 Prima eten niet heel bijzonder en een beetje aan de dure kant.
14 dec 2023 om 22:08 9,50 for the soup is a outrageous, smallest soup I ever got from a Thai restaurant. 3 pieces of chicken and 1 mushroom, almost no broth. Taste could be better. Chicken satay was nice and normal portion. Will not order again because of the soup…
10 dec 2023 om 23:01 Eten was lekker, haalde op omdat ik het graag snel wilde hebben. Toen ik aankwam nog niet begonnen. Het eten was uiteindelijk pas 20-25 minuten na de aangegeven ophaaltijd klaar. Heb vrij lang in het restaurant gewacht, zonde van mijn tijd.
6 dec 2023 om 19:13 All was well, the food was very delicious and the personal note very sweet. Keep it up!
29 nov 2023 om 22:38 Het eten was hartstikke lekker ik heb genoten ga zo door mensen en mocht het twijfelen of je hier wil bestellen gewoon doen het is echt lekker
13 nov 2023 om 21:00 Erg lekker gegeten, een van de betere curry's die ik de afgelopen tijd heb gegeten (ongeveer wekelijks) . Bezorging duurde wel wat lang maar dat stond goed aangegeven vooraf.
6 okt 2023 om 0:13 I have never hadcany complaints until now. I ordered Pad med mamuang wirh chicken and prawns but unfortunately there were no prawns to be found! I paid extra so how do you going to solve this problem?
28 sep 2023 om 19:21 De rode curry was erg lekker. Enige minpuntje was dat er erg weinig rijst bij het gerecht zat.
16 sep 2023 om 8:23 This kitchen has the best Thai food in town in my opinion. Portion size could be more generous. Thanks
31 aug 2023 om 19:59 It was delicious but there was a long hair inside the springroll
31 aug 2023 om 12:07 That was just absolutely delicious. Portions could be just slightly bigger. But the rest was very good!!
19 aug 2023 om 20:25 Superlekkere salade, prima portie. Pittige soep van 9 euro ook lekker maar slechts 3 garnalen!