KEVIN BACON

KEVIN BACON Kevin Bacon

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 217 beoordelingen
18 sep 2020 om 21:03 Zoals 'altijd': snel bezorgd en zó lekker!
18 sep 2020 om 19:55 Superlekker en supersnel omdat ze om de hoek zitten. Erg vriendelijke bezorger!
17 sep 2020 om 10:04 het eten had gelekt en omdat ht in een papieren zak zit, wat ik heel goed vind, was de onderkant helemaal nat van de rode curry. Ik ga zeker nog een keer bestellen.
15 sep 2020 om 22:08 Super snel bezorgd en het eten was heerlijk!
14 sep 2020 om 9:18 Eten was goed, warm en lekker vers! Kip bij de pad thai was alleen ietsjes droog, maar verder alles erg goed op smaak. Smullen!
7 sep 2020 om 10:10 Niets te klagen over het eten, maar met een voorspelde bezorgtijd van 84 minuten die uiteindelijk 2 uur en een kwartier werd, was de ervaring toch wat frustrerend.
3 sep 2020 om 21:42 Heerlijk!!
13 aug 2020 om 20:51 Super goed op smaak allemaal
5 aug 2020 om 3:33 Delicious and spicy green curry! And the fishcakes are the best i ever had!
1 aug 2020 om 22:28 Kleine menukaart, maar wat ze aanbieden is vers en smaakvol. Levering was binnen de aangegeven tijd en correct.
30 jul 2020 om 19:43 Ordered here by coincidence and was super happy with that decision! Food was really nice, and I still had enough leftovers for the day after. Delivery was really fast for what I am used to in Amsterdam (only took around 30 minutes). Definitely recommend!!
21 jul 2020 om 21:33 35 min order turned into 85 minutes because the kitchen was busy. Food was good and tasty but curry could be more dense - looked more like a soup