KEVIN BACON AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 404 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kevin Bacon Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 22:38 Delivery took 1h.. the padthai was good, but not as nice as in other occasions
7 mei 2024 om 19:46 Bijzonder, al die negatieve -soms ontetechte?- reacties hier; ik bestel zeer regelmatig en heb nog nooit één negatieve ervaring gehad. Dat het 'duur' zou zijn: iedereen kan toch van te voren te prijs zien voordat je op de knop drukt?!
4 mei 2024 om 20:44 2.5 uur gewacht. Restaurant heeft ons op geen moment geïnformeerd over problemen. Toen wij zelf 2x belde gaven ze aan 20min. 40 min daarna nog steeds niks. Je kan beter zelf boodschappen doen en koken, dat is sneller. Zeer teleurgesteld. Amateurs.
29 apr 2024 om 21:39 1 phad thai, 1 beef salade en 3 vis koekjes voor +€40,- Er mag een keer zoveel eten in de porties want dit is wel heel weinig…
23 mrt 2024 om 8:24 Was weer lekker als altijd. En ze doen er altijd zo’n gezellig kaartje bij.
13 mrt 2024 om 20:26 App gaf aan 30-40 min bezorgtijd. Na 60 minuten bleef bezorgduur steeds oplopen. Ik heb het zelf afgehaald, gerecht al lang klaar geen bezorger.
17 dec 2023 om 11:16 Prima eten niet heel bijzonder en een beetje aan de dure kant.
14 dec 2023 om 22:08 9,50 for the soup is a outrageous, smallest soup I ever got from a Thai restaurant. 3 pieces of chicken and 1 mushroom, almost no broth. Taste could be better. Chicken satay was nice and normal portion. Will not order again because of the soup…
10 dec 2023 om 23:01 Eten was lekker, haalde op omdat ik het graag snel wilde hebben. Toen ik aankwam nog niet begonnen. Het eten was uiteindelijk pas 20-25 minuten na de aangegeven ophaaltijd klaar. Heb vrij lang in het restaurant gewacht, zonde van mijn tijd.
6 dec 2023 om 19:13 All was well, the food was very delicious and the personal note very sweet. Keep it up!
29 nov 2023 om 22:38 Het eten was hartstikke lekker ik heb genoten ga zo door mensen en mocht het twijfelen of je hier wil bestellen gewoon doen het is echt lekker
13 nov 2023 om 21:00 Erg lekker gegeten, een van de betere curry's die ik de afgelopen tijd heb gegeten (ongeveer wekelijks) . Bezorging duurde wel wat lang maar dat stond goed aangegeven vooraf.