KEVIN BACON

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 368 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kevin Bacon. Meer weten? Ontdek meer

17 mrt 2023 om 13:40 Prima eten!
23 feb 2023 om 20:54 Tijdige bezorging en smakelijke Pad Thai. Alleen jammer van de kiezel in het eten.
13 feb 2023 om 22:05 Helaas miste één gerecht in de bestelling.
5 feb 2023 om 23:05 Het eten was top! Helaas stond de bestelling al even klaar bij Kevin Bacon en kwam de bezorger later omdat het blijkbaar druk was. Ik had het restaurant gebeld en zij gaven aan dat het eten al klaar staat maar dat er geen bezorger was om het te halen
29 dec 2022 om 20:24 Beste van Amsterdam
28 nov 2022 om 10:28 Snelle bezorging en goed eten.
17 nov 2022 om 22:28 Het eten was goed, maar werd een uur te laat bezorgd.
3 nov 2022 om 20:03 Het eten is hartstikke lekker daar heb ik niks over te klagen maar de cola blikje voor €3 verkopen dat vind ik veel te duur Ik dacht echt dat ik een cola flesje had besteld voor die prijs echt bizar
19 okt 2022 om 13:00 The food was fine, I have nothing to say about it. But the delivery took more than 90 minutes. If the restaurant had informed me properly about the delay, I would have cancelled the order and ordered somewhere else.
9 okt 2022 om 20:28 Altijd lekker Thais food gemaakt door chef King. En vooral de lekkerste cocktails van de leukste blonde dame achter de bar.
21 sep 2022 om 20:11 Lekker hoor!
6 sep 2022 om 23:13 lekker gegeten! Echt top