KEVIN BACON

KEVIN BACON Kevin Bacon

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 341 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kevin Bacon. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 21:53 @KB team we ordered 19:30 I can already review the food we haven’t received yet at 21:55! If you can’t handle the amount of orders please just don’t accept them.
6 apr 2022 om 20:07 90 min te laat. Had KB gebeld of ze nieuwe loempia’s konden bakken v koerier zou komen. Na tegensputteren vd manager ging hij akkoord. Eten was koud bij aankomst en loempia’s waren dubbel gebakken. Was goor en vet! Wat n service. Never again!
20 mrt 2022 om 16:31 Weer heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgt. Favoriete thai!
12 mrt 2022 om 21:31 Echt te lang gewacht op het eten.
28 feb 2022 om 19:55 Top!!
23 feb 2022 om 21:07 Klasse!
21 feb 2022 om 22:06 Heerlijk weer!!
11 feb 2022 om 20:23 1 uur en 45 minuten gewacht. Eten is altijd lekker!
13 jan 2022 om 10:53 Sorry, 'Kevin', dat we altijd éxact hetzelfde bestellen. Maar we vinden de Pad Thai met kipsaté en de viskoekjes zó lekker.
12 jan 2022 om 10:55 Excellent food, quick delivery, and as little plastic as possible.
27 dec 2021 om 15:59 The food is great and really tasty. Portions are a bit on the small size for the price though (especially the soups). But overall, really good authentic thai food!